Installation af fjernvarme og fjernvarmeservice

Vi anvender anerkendte og gennemtestede anlæg

Overvejer du muligheden for installation af fjernvarme? Så vælg os som vvs-firma til installere et fjernvarmeanlæg hjemme hos dig. Hos Viby Varmeteknik har vi mange års erfaring i opsætning, udskiftning og service af fjernvarmeinstallationer. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Viby Sjælland, Havdrup, Roskilde og mange andre steder.

Vi lægger stor vægt på at levere et godt og solidt håndværk. Derfor anvender vi udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter. Samtidig står vi inde for den håndværksmæssige kvalitet med vores faglige stolthed.

Alt fra nyinstallation til udskiftning af fjernvarmeanlæg

Vi kan for eksempel nedtage den nuværende oliekedel-installation og derefter monterer den nye fjernvarmeinstallation. Vi kan også udskifte en eksisterende fjernvarmeinstallation, ligesom vi kan ændre fra direkte anlæg til indirekte anlæg.

Vi benytter gerne anlæg fra Gemina Termix, som er en del af Danfoss Gruppen. Her kan vi blandt andet tilbyde en Termix VVX med intelligent TPV-regulator. Den sikrer optimal komfort og et minimalt forbrug af energi.

Der er tale om en komplet installation med vandvarmer, varmeveksler, styring, differenstrykregulator, varmepumpe, sikkerhedsventiler og trykekspansion med videre. Den kan anvendes i installationer, hvor rør og radiatorer ikke tåler direkte fjernvarmeforsyning, eller hvor der er krav om en varmeveksler.

Hvad koster fjernvarme?

Prisen for installation af fjernvarme afhænger af det ønskede fjernvarmeanlæg og af den nuværende installation. Dertil kommer omkostningerne for tilslutning til den lokale fjernvarmeleverandør, og her er der forskel på de lokale priser for både tilslutning og fjernvarme.

Få et tilbud på installation af fjernvarme og service

Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for at få et fjernvarmeanlæg. Vi tager gerne en snak om de lokale forhold samt om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for installation af fjernvarme eller for fjernvarmeservice.​

Få dit tilbud

Indhent dit gratis og uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til vores produkter og services er du også velkommen til at skrive

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Certificeret forhandler af Vaillant

Viby Varmeteknik er certificeret forhandler er Vaillant. Det betyder, at vi har en særlig viden og erfaring med Vaillant produkter og løbende uddanner os i disse.​

                                                                                                             ​vai-logo-screen_rgb (002)

Vil du ringes op?

Har du brug for at tale med en VVS'er eller varmetekniker, så bliv ringet op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Viby Varmeteknik v/Steen-Ove Nørregaard Larsen

Aut. Vvs-installatør AK

Mågevej 3

4130 Viby Sjælland

CVR: 17808737

Kontakt os

☎ Tlf.: 46 19 52 06

☎ Tlf.: 20 92 39 48

✉ E-mail: steen@viby-varmeteknik.dk

​Åbningstider:

Mandag-torsdag  7.30-15.30

Fredag 7.30-12.00

Lørdag og søndag  lukket ​

Ferie 2024

Vi holder sommerferie i ugerne 29-30-31-32

Garanti og medlemskab